Mijn naam is Stevie Grimme, ik ben 29 jaar, moeder van een 9 jarige en woonachtig in Den Helder.


Geboren in Julianadorp waar ik mijn eerste twee levensjaren in de bolderkar doorbracht met hondenuitlaters en nu heb ik mijn eigen officiële hondenuitlaatservice!

Getogen in de Achterhoek, tussen de honden en de rest wat op een kinderboerderij wel te vinden is. Leren lopen aan een hond, als klein meisje al wandelend met alle soorten en maten honden van onszelf, buren of vrienden en op vakantie met honden van mede kampeerders de bergen in, gewoon omdat het kon.

Zelf heb ik op veertienjarige leeftijd mijn eerste eigen hond uit een asiel geadopteerd. Een toentertijd 5 jarige Whippet teef genaamd Lola. Van haar heb ik 10 jaar mogen genieten en veel mogen leren! Toen er zich de mogelijkheid voordeed om een pup op te voeden, heb ik deze met beide handen aangenomen. Dat was mijn Chihuahua teefje van inmiddels 7 jaar, opgevoed als echte hond die kilometers kan lopen en allergisch is voor tasjes. Mijn inmiddels 6 jarige Chihuahua reu komt uit een opvang waar ik hem als 1 jarige heb geadopteerd met een kleine gebruiksaanwijzing. Samen doen we ons best en het is een heerlijke knuffelkont!

Via familie en vrienden ben ik nauw betrokken (geweest) bij de opleiding van reddings-, speur- en therapie hond(en).

Ook heb ik met veel plezier drie leerzame jaren bij een dierenasiel als vrijwilliger gewerkt! (2003-2006) 

Daarnaast ben ik Gediplomeerd Beveiliger en gecertificeerd TSO-medewerker.

 

Waarom ik een hondenuitlaatservice ben begonnen?

Dat komt mede door mijn omgeving, ik kreeg de afgelopen jaren steeds de vraag waarom ik geen hondenuitlaatservice zou beginnen? Ik liet toch al voor iedereen de honden uit, dus waarom niet mijn werk ervan maken?  Dat begon steeds meer te knagen et voila: zo werd een hobbie mijn werk!

Ook ben ik mij ervan bewust dat veel hondeneigenaren niet altijd de gewenste tijd aan hun hond kunnen besteden door bijvoorbeeld werk, school of plotselinge ziekte. Daarom hoop ik met mijn diensten een zorg van uw schouders af te kunnen halen.

 Vanaf 1 oktober 2016 ben ik gestart met de opleiding Gediplomeerd Hondenuitlaatservice aan de Martin Gaus Academie te Lelystad.

Canine Uitlaatservice is gediplomeerd!

Module Rassenkennis: 6

Module Gedragsherkenning en Roedelgedrag: 9,3

Module EHBO: 8

Module Veilige HUS in de praktijk: 9

Module Wet en Recht: 7,9

Certificaten/Diploma

 

In juni 2017 ben ik gestart met de opleiding Gediplomeerd Hondenuitlaatservice PLUS aan de Martin Gaus Academie te Lelystad.

 

Regelmatige updates vind u op de Facebookpagina.

Voor mijn overige werkervaring, opleidingen en cursussen kunt u kijken op mijn LinkedIn pagina.

Samen met mijn inmiddels overleden whippet Lola.

Met mijn zevenjarige chihuahua teefje

Met mijn zesjarige chihuahua reutje

Met mijn nieuwe Whippet pup!