In eerste instantie is Canine Uitlaatservice een hondenuitlaatservice.

Daarbij horen het ophalen,  wandelen en thuis brengen, maar ook het voeren, water geven en eventueel medicatie toedienen mocht dit nodig zijn in het dag schema van de hond. Als uw hond lekker vies is geworden tijdens een wandeling zorg ik ervoor dat hij/zij handdoek droog is voor ik hem/haar naar binnen breng.
Bij Canine Uitlaatservice is een wandeling ook echt de afgesproken tijd lopen. Stilstaan gebeurt alleen bij een noodgeval of als de honden zelf besluiten om te spelen op bijvoorbeeld een open veld. Ook als het erg warm is blijven we langere tijd bij een water "stilstaan". Natuurlijk zijn er uitzonderingen per groep/hond.

Met maximaal 5 honden per groepswandeling is het klein maar fijn en daarmee kan ik de garantie bieden dat iedere hond de aandacht krijgt die nodig is. Ook blijft het zo overzichtelijk en dus veilig!

Dagopvang voor uw hond? Kan! Hierbij zijn de voorwaarden dat uw hond in een huishouden kan met andere dieren en kinderen. Honden die meelopen met de uitlaatservice hebben voorrang.

Vakantieopvang is ook mogelijk, mits er plaats is. Daarvoor gelden bovenstaande voorwaarden en uw hond moet, indien nodig, even alleen thuis kunnen zijn, in een bench kunnen voor de nacht, is zindelijk en geen buitensporige blaffer.

Canine Uitlaatservice behoud zich ten alle tijden het recht om uw verzoek te weigeren of de dag/vakantieopvang voortijdig te beëindigen indien er zich ongewenste of gevaarlijke situaties voordoen.

Vervoer nodig naar bijvoorbeeld de dierenarts? Ook daarbij kan ik u helpen! 

Mocht u ook een kat, konijn, vogel, schildpad, paard, slang of ander dier hebben dat verzorgd moet worden in de tijd die ik aan uw hond besteed of als u een paar dagen weg bent, vraag gerust naar de mogelijkheden!

 

Kosten voor extra dierenverzorging en opvang in overleg.